تکثیر و پرورش ماهیان تیلاپیا

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۱۰۵۷۰ لیست دوره های آموزشی اخبار تصویری
کد دوره : ۳۳۹۱۰/-----/مدرس : دکتر امانی نژاد/-----/کارگاه تئوری : ۸ ساعت /-----/کارگاه عملی : ۸ ساعت/-----/ تاریخ برگزاری : شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۰از ساعت ۱۰ الی ۱۸/-----/هزینه دوره : ۶۰۰۰۰۰۰ریال
تکثیر و پرورش ماهیان تیلاپیا

با پیشرفت صنعت آبزی پروری در نقاط مختلف کشور، گونه‌های جدید با توجه به مزایای آنها مانند رشد سریع، مقاومت به انواع بیماری‌ها، هزینه کمتر پرورش و دیگرمزایای اقتصادی به مزارع معرفی گردیدند. تکثیر و پرورش ماهیان تیلاپیا به عنوان یکی از گونه‌های مناسب و سریع‌الرشد است که در حال حاضر تکثیر و پرورش آن به سرعت در حال فراگیر شدن در دنیا می‌باشد.

-تاریخچه و هدف از تکثیر و پرورش ماهیان تیلاپیا،زیست شناسی،سیستم های پرورش ، پیشینه پرورش قفسی تیلاپیا در مناطق مختلف جهان،پرورش تیلاپیا در قفس های دریایی، پرورش در استخرهای غنی شده و پساب استخرها.